21 Kasım 2018 Çarşamba

Caller ID Sipariş Programı

Caller ID Sipariş Programı siparişlerini telefon ile alan yoğun işletmeler için uygundur. Entegrasyon modülü ile birlikte ayrıca sistemin çalışabilmesi için 2, 4 ve 8 hatlı callerid cihazlarımızdan alınması gerekmektedir.

Müşteriler telefon ile sipariş için işletmenizi aradıklarında, eğer sistemde kayıtlı bir müşteri ise satış ekranında arayan müşteri gösterilecektir. Telefonu müşterinizin adını hitap ederek açabilir ve siparişlerini satış ekranından alabilirsiniz. Müşteri sistemde kayıtlı değilse sipariş almak için kaydetme zorunluluğu bulunmamaktadır.

Siparişler hazırlandığında bilgi fişi çıktısı alarak müşterinize ürünlerini gönderebilirsiniz. Müşterinin Kredi kartı veya Nakit ödeme yapması sistem için önemli değildir, siz siparişi müşteriye gönderdiğinizde sistem satışı arka planda saklar. Tahsilat yapan elemanınız fiş ile birlikte size tahsilat tutarını getririr, sistemde bekleyen siparişi geri çağırarak satış işlemini Nakit veya Kredi kartı ile sonlandırabilirsiniz.

Bu entegrasyon ile birlikte bir bilgisayar üzerinden 2, 4 veya 8 hatınızın siparişlerini seri olarak alabileceğiniz gibi, Barkodsis programından her telefon hattını farklı bir bilgisayara yönlendirerek eş zamanlı siparişlerde almanızı sağlar.
Kendi ürün etiketlerinizi basarak veya ürünler üzerindeki hazır barkod etiketleri kullanarak, firmanız için Caller ID Sipariş Programı kurabilirsiniz.

Kağıt, kalem veya Excel şablonlarını kullanan, Caller programı tarafından sunulan kolaylık ve doğruluktan yararlanmayan oldukça şaşırtıcı sayıda işletme bulunmaktadır.

En yaygın kanı bu Caller uygulamasının çok pahalı ya da zor olabileceği yönündedir. Oysa ki! bu konuda bilinmeyen nokta işletmeniz için böyle sistem kurmak gerçekten ucuz aynı zamanda, uygulanması oldukça kolay olabilir. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak bütçenize uygun Caller ID Sipariş Programı almanız mümkündür.

Caller ID Sipariş Programı nedir?


Kısacası! işletmelerinizi büyümeye hazır hâle getirmek, hem daha doğru hemde verimli şekilde çalıştırmanıza olanak tanır. Müşterileriniz karşısında daha profesyonel gözükeceksiniz. Özellikle mağaza işletiyor, kasa'da müşterilerinize Caller ID Sipariş Programı kullanarak işlem gerçekleştiriyorsanız.

Şimdi bunları, biraz daha ayrıntılı olarak inceleyelim.


İş yerinize Caller ID Sipariş Programı kurarak denetim altına almanız, envanter doğruluğunu önemli ölçüde artırabilir. Ürünlerin üzerinde etiket olması, satılan ürünleri okuyucu yardımıyla bilgisayara anında iletilmesine imkan verir. Böylece bilgisayarın, tüm ağır işleri yapması sağlanır.

Bilgisayarlar kusursuz, değillerdir! fakat herhangi bir insanın olabileceğinden çok daha doğrudurlar. En iyi eğitilmiş personel kasiyer bile her 250 tuş vuruşunda en az bir hata yaptığını gösteren, çalışmalar bulunmaktadır.

Bu ihtimallerin, lehimize olmasını isteriz öğle değil mi ?

Caller ID Sipariş Programı ile İşletmenizi kolayca büyütün


Ürün gamı az da olsa, zaman içinde büyüyecek de olsa işletmenize Caller ID Sipariş Programı daha sonra değil, ilk öncelik olarak yapınıza entegre etmeniz, işinize ölçeklenebilirlik kazandırır.

Ölçeklenebilirlik. İşletmenizde bir ürün, 100 ürün veya 10.000 ürün olup olmadığından bağımsız olarak aynı şekilde çalışacağı anlamına gelir.

İşletmeniz tarafından benimsenecek BarkodSis ekibinizin yeni üyelerini kolay şekilde eğitir. Malzeme aramak veya malzeme açıklamalarını ezberlemek yerine yeni ekip üyeniz ürünü, okuyucu yardımıyla okutarak işlem yapabilir.